My photo
Malaysia
Having a great name is wonderful feelings i ever had. Nurul Emildza Binti Jaya. Born on May 1991. Live at Kuching Sarawak. Borneo blood. Mix bidayuh malay. Having a suck life but still make it wonderful. No one knows what she's feelings until they know her. If they know. If only the knew the truth. But not inside. the best word for describe her " AKU TABAH BERJALAN SEMBUNYIKAN HARAPAN..." - xoxo

03 July 2013

♥ hari konvokesyen ke 21 politeknik kuching sarawak ♥


ASSALAMUALAIKUM. 


Tahniah untuk diri aku sendiri.
Setelah sekian lama aku tunggu, akhir konvo di depan mata juga.
Konvokesyen ke 21, 2 Julai 2013.
Thanks for my family.
Especially my dad and my mom, sebab banyak berkorban duit masa untuk hantar ambil aku sepanjang study ni.
And for all my friends, yang sama2 study, and ada gak yang tak dapat datang, tahniah untuk korang.
Tanpa korang, aku tak sejauh ni jugak.
Sama-sama turun kelas, belajar, buat assignment, kuiz, test, semualah!
Yang paling teruk, melibat kan projek besar dalam bidang perniagaan yang aku ambik.
Apapun konvo tahun ni, terlalu banyak sangat kenangan yang sukar aku lupa.
Aku harap, aku dah mampu buat yang terbaik.
Dah berharap, agar orang disekelilingku, memaafkan ku, seandainya aku tak bertegur sapa atau tersalah tingkah.
 Thanks a lot my dear friend. 
Yang jauh tu, sebab sanggup hadir juga.
Even tak sama tarikh kami konvo.
Dan saggup jugak untuk hadir konvo aku.

Ni je gambar-gambar yang member2 aku sempat snap sepanjang majlis konvokesyen kami.
Malas nak letak semua.
Penuh ruang belog nanti. Hehehe







And ada gak gambar tak boleh nak tunjuk. :')
Tapi takpe, aku simpan untuk kenangan terindah sebagai penghias dalam album nanti.
Thanks untuk semua. Aku pasti akan rindu saat-saat manis bersama.
Mahupun dari sahabat dan yang paling aku s****g. :')


Aku, Kak Wawa dan Kak Lala. Rakan seperjuangan. :D

Peace.....  


♥ hidup ini indah tapi tak seindah surga. ingatlah Allah sentiasa ada untuk kita. Amin :') ♥

10 comments:

Azwar Syuhada said...

Tahniah..bestnya dia dah konvo. :)

Emildza Jayy ♥ said...

Thanks azwar. Setahun lebih tunggu akhirnya konvo jugak.

Amanina Mads said...

tahniah awak! hehe.. seluruh poli konvo bulan nie. tak sabar konvo bulan 10 nanti :)

Murni Amir said...

hye sis . . congrats for ur convo yeah :) wish u all the best n alwez success in your life . .

syuk shusuke said...

tahniah~ lepas ni menempuh alam pekerjaan :D

Mizz Aiza said...

tahniah..

Puteri Diyana said...

hee..congratulations sis!
seronok tgk gmbr :) x sbr asenyee nk abh kan diploma even lagi 1years n half..huhu..

S.K.A said...

he3 dah konvo =) tahniah!! smoga terus maju jaya..in.shaa.Allah

ahmad said...

tahniah dah konvo yer =)

Aida Ismail said...

Tahniah dari sis ^^