My photo
Malaysia
Having a great name is wonderful feelings i ever had. Nurul Emildza Binti Jaya. Born on May 1991. Live at Kuching Sarawak. Borneo blood. Mix bidayuh malay. Having a suck life but still make it wonderful. No one knows what she's feelings until they know her. If they know. If only the knew the truth. But not inside. the best word for describe her " AKU TABAH BERJALAN SEMBUNYIKAN HARAPAN..." - xoxo

16 May 2013

♥ adoyaiii merindu zaman dulu ♥


Cik ke cik ke cik ke ahhh. *sound capture handphoe aku suatu masa dulu


WAHAHAHAHAHAHHAHAAH
AKU GELAK DULU SEBELUM MULA!

Btw, Assalamualaikum dan selamat malam.
Aku taw aku dah lama tak update.
So malam ni, kerana aku rajin, aku bukak lah satu persatu post lama2 aku.
Dan aku terjumpa this entry. KLIK SINI

NAMPAK TAK GAMBAR KAT ATAS TU?
Tu lah gambar time kami SEMESTER 1 Di Politeknik Kuching Sarawak TAHUN 2009.
Seriusly. AKU RINDU SANGAT2!
Macam nak tergelak je tengok la beb! *serously aku gelak sampai berair mata
Masa kitaorang ambik gambar ni waktu tu POLI BRIGED *setiap poli ada aktiviti ni
Orang sibuk buat kawad kaki, kami sebok ambik gambar!
Kalau dapat cam, mana satu aku kat atas sana?
Hihhihihihihihi beza sungguh lorrr.
SIAP POSING MAUT LAGI AKU KAT SANA OKEE! 
WAHHAHAHAHAHAHAHAH *perei eh



Aku tak taw la, apa respon dorang member aku yang sekarang ni tah, apa kabar dorang kalau tengok gambar ni.
Maw kena lastik kali.
Apapun, ni gambar time kitaorang habis kelas.
Aduheii.
Muka suci lagi masa tu.
Siap blur je aku tengok.
Gelap je lagi tu.
Mana tak, berpanas berjemu berhitam.
Siap buat logo X-MEN lagi tu!
Yang kat belakang buat tarian kot.
WAHAHHAHAHAHAHAHA *ketawa jahat

Apapun, aku rindu sangat dulu.
RINDU WEIIII!!!!
Kalau boleh, nak je ulang balik.
Nak spent time dengan dorang semua.
Buat assignment sama-sama.
Buat homework sama-sama.
Study group sama-sama.
Lepak, makan, minum tidur sama-sama.
Bangun pagi, ketuk pintu kumpul ramai-ramai g mandi ramai-ramai.
OMG! I MISS IT. MISS SANGAT-SANGAT!
Apala kabar korang ek?
Aku harap oke-oke je kan.

Nah, aku bagi satu gambar kartun aku buat untuk korang. :D




From left : Netty, Me, Bayani, Azi (sit), Afni, Fiza and Emma (sit).

Inchiha tetap hidup ker?
Aku tak taw lagi apa kabar inchiha sekarang.
Harap masih hidup lagi nama ni.
Tetap utuh juga bagi aku nama tu.
Sebab dulu heboh jugak la nama tu.
HEBOH LA SANGAT! *tangan di dada mata juling
Ada gak BELOG untuk inchiha ni.
Tapi aku tak taw apa email dan passowrd dia.
Dulu ingat, sekarang lupa pulak.
Sebab yang handle BELOG tu. 
Netty je yang urus.

Apapun, aku doakan korang sejahtera kat luar sana.
Ada masa kita jumpala.
Mungkin time KONVO BULAN 7 ni kot.
INSHAALLAH!

Thanks for everything gangs!
Even kita ni pernah gaduh, salah faham, marah sesama sendiri dan sebagainya.
Kita tetap utuh, tetap anggap tu hanyalah sebahagian daripada kehidupan.

Peace................. :D

P/S : Ada pesanan buat diluar, aku tak sangka lah, ada orang dengki kat aku selama ni. Aku ingatkan apa aku buat, apa aku beritahu, apa aku kongsikan ni hanya sekadar untuk luahan kat ko. Tak sangka pulak, "dia" tu boleh dengki. Cik akak, dengan sahabat sendiri pun nak dengki ker? Kita dah kenal lama. Baru ni aku taw, betapa dengki sedengki-dengki nya ko kat aku. Seriously, aku baru dapat menilai, siapa kau selama ni. Dan aku taw, selama ni, ko nampak apa aku buat, apa aku lakukan. Terima kasih sangat-sangat. Satu hari nanti, aku nak Allah balas apa ko buat tu. Adiossss. Assalamualaikum!



♥ hidup ini indah tapi tak seindah surga. ingatlah Allah sentiasa ada untuk kita. Amin :') ♥

8 comments:

Nies alhaQ said...

Wsalam. Haii aweks. Anyway, seronok tengok gambar awak time memuda dolu-2. Hihi.

cik natasya (: said...

salam . wahh . glory moment . saya pun rindu kenangan dekat matrik . sob sob :')

siti suraya said...

Ar membuatkan kita rindu pada kawan2 sekolah lah pulak.Hehe lama dah tak lepak sama sama :)

Kee-chul said...

hye ^^ " thx for visiting my blog ^^ " n very much tq for following me .. imma following you back and visit you again soon .. nice blog ^^ " ~

Cik Diana said...

Bestnya bersama kwn2. gud luck nnty kOnvo. :)

Nong Andy said...

jadi Emel yang mana satu? er.. ke patut panggil kamu Nurul? macam nama anak saya pula hehe..

reenapple said...

Aku suka yg cartun tu. Comel. :D

Asyik Izas said...

moment yg xkan dilupakan..:)

*follow you