My photo
Malaysia
Having a great name is wonderful feelings i ever had. Nurul Emildza Binti Jaya. Born on May 1991. Live at Kuching Sarawak. Borneo blood. Mix bidayuh malay. Having a suck life but still make it wonderful. No one knows what she's feelings until they know her. If they know. If only the knew the truth. But not inside. the best word for describe her " AKU TABAH BERJALAN SEMBUNYIKAN HARAPAN..." - xoxo

20 July 2012

♥ salam ramadhan ♥


Selamat berpuasa dan salam ramadhan semua.
Pejam celik pejam celik kita dah puasa kan?
So dengan ini Emel ucapkan salam ramadhan.
Ambil yang jernih buanglah yang keruh.
Jangan berdendam di antara masing2.

Tahun ni bulan ramadhan sendiri2 jee.
Tak kat sini.
So jarang nak update or apa.
Online? Inshallah, tengok keadaan.
Apa2 pun, Emel harap bulan ramadhan dan bakal shawal nanti Emel boleh harungi.
Tak mo sedih-sedihlaaaa.
Emel kawal semua tu.

Tahun lepas it's so many memories yang sentiasa di ingatan.
Thanks for being there. I'm happy when i'm with you.
I hope this ramadhan Emel boleh berdiri lagi seperti sebelum.
Kena banyak buat amal ibadah. Inshallah.
Harap dibukakan pintu hati ini.

Sorry kat kengkawan or member2
Kalau selama ni menyepi.
Ampun maaf kalau buat salah selama ni.
Sometime when we treat like this, ada sebab kan?
Apapun, no body perfect.
Setiap manusia selalu buat salah.
Emel sentiasa maafkan dan doakan terbaik untuk kalian.
Bukan sengaja nak sepikan diri, tapi?
Ermmm, ingat lagi ker korang kat Emel ni?
Macam tak je kan.
Bek tak payah! :')
Inshallah, kalau senang Emel datang beraya kat rumah korang ek.
Even baru je nak puasa esok, Emel pesan awal je.
Mana tau tak sempat nak jenguk korang.

Satu lagi, jangan pernah benci siapa Emel k.
Satu benda je Emel biasakan diri ni dari membenci orang macam,
Ingatlah setiap apa yang pernah dilalui sama-sama.
Susah senang bersama, dalam berkawan.
Apa yang digaduhkan sesama sendiri.
Sampai ada yang terluka sebab Emel.
Emel tau, masih ada diluar tu marah cara Emel dulu.
Kerana benda macam ni, Emel tak suka benci orang.
Sebab takde korang, Emel tak bahagia macam ni.
Maaff sangat Emel ucapkan.
Kalau ada hati pernah terluka dengan cara Emel dulu okey.
Merobek hati insan yang pernah mencintai insan lain.
Emel minta maaf. Thanks masih sudi berkawan.
Emel tak suka berdendam even sometime Emel perlu tahan hati sebab SAKIT HATI.
Btw, thanks sapa2 yang text wish salam ramadhan tu.
Terima kasih sebab masih ingat.
Even Emel pernah sakitkan hati korang dulu kan.
Sorrryyy sangat2 kat semua.

Ermmmmmm................................................................ One more thing.

"No matter what, i'm losing someone, that's not mean i'm not waiting.
I will always there when you need me. Always there, sorry make you hurt.."

Happy fasting guys. Peace. Salam :'*


♥ hidup ini indah tapi tak seindah surga. ingatlah Allah sentiasa ada untuk kita. Amin :') ♥

No comments: