My photo
Malaysia
Having a great name is wonderful feelings i ever had. Nurul Emildza Binti Jaya. Born on May 1991. Live at Kuching Sarawak. Borneo blood. Mix bidayuh malay. Having a suck life but still make it wonderful. No one knows what she's feelings until they know her. If they know. If only the knew the truth. But not inside. the best word for describe her " AKU TABAH BERJALAN SEMBUNYIKAN HARAPAN..." - xoxo

09 July 2012

♥ kisah kami ♥

Hari ni Emel mengadu boring bosan dok umah kan?
Yela, mana tak nya sabtu ahad ni macam isnin sampai jumaat.
Naik gila tau bila asyik dok dalam umah je!

Dalam jam 6 camtu, dapat call.
Terkejut gak dari adik angkat.
Rupanyer ajak jejalan.
Laa dia dah balik sini rupanyerr..
Apalagi, ON TERUS LA!

WEII! Lama da kami tak jumpa okey!
Dalam duam bulan gitu la. Lama gak tu! :D
Apalagi huhuhu hahaha la gamatnya!
Tak kuar berdua. Kami kuar bertiga.

Emel, Sha (adik angkat) dan Nono.
Rindu kat dorang lerrr.
Dorang je tinggal study sekarang. Ala kesiannyaa......

Banyak gak aktiviti di pergi.
Sedangkan pergi makan, pastu karoke! Pergghh! Siot gilerr!
Time nyanyi kan lagu AGGAPANMU by ziana zain, suma tengok!
Mana tak nya. MACAM FRUST JE NI? Oppppssssss........

Lastly, tempat terakhir kami pergi FAMILY KAFE.
Tempat makan terkenal bagi remaja sekarang.
Ala g minum2 je, pas karoke. Hahahahaha

Yang lucu nya, Emel kuar pakai jersey german!
Nono pakai jersey arsenal.
Sebab kami tukar lagi sebelum nak karoke.

Lucu tak? Hahahhaha :D

Takde hal la, janji enjoy okey! :D

Lastly, ni adek-adek peneman di kala sunyi dan riang.
Comeii tak?? Yang pakai purdah tu la SHA, Emel salu mention nama dia kat blog ni. Adek angkat. An d kat tepi tu Nono adek yang nakal tapi senang di jaga. Dua-dua ni nakal! :D Follow je blog dorang okey. Just Klik je nama dorang tu.
Btw, thanks adek2 akak. Ajak akak jalan2 malam ni. Takkan akak lupa tu karoke! Peace :D

♥ hidup ini indah tapi tak seindah surga. ingatlah Allah sentiasa ada untuk kita. Amin :') ♥