My photo
Some days are just bad days, that's all. It's sad to know I'm done. Tears come from the heart and not from the brain. The good times of today, are the sad thoughts of tomorrow. Let my soul smile through my heart and my heart smile through my eyes, that I may scatter rich smiles in sad hearts.... - emildzajayy

12 July 2012

♥ apa nak di taip ni ♥

Ermm malam ketiga Emel tak tidur lagi.
Sampai pagi la gamatnya.
Macam tak biasa.
Kan kan kan kan.

Tetiba je rasa nak buat entri. Hahahah Entri tadi PADAM!
Apapun, puasa nak dekat dah.
Kejap betul masa berlalu kan.
Rasa macam baru semalam je Emel rasa puasa tahun lalu.
Hahahahahaha (okeylah tu daripada tak terasa)

Nak buat kuih pa tahun ni ek?
Baju raya warna apa ek?
Kasut lagi?
Survey-survey, tapi takde yang disuka.
Tak pandai pilih barang sangat. :'D

Tahun ni simple je la.
Macam malas je nak raya.
Baik dok uma, tunggu tetamu datang.
Lagi BESTT!! Wihuuuuu~~

Okey ker? Beli flip flop? Mahal tu!
Mami nak beli gak untuk Emel dan adek.
Bukan pa, baik duit tu bagi Emel, Emel beli sendiri.
Hahahahaha Tau ker? Selipar flip flop tu cam mana?

Malas nak beli mahal tahun ni.
Simpan duit buat lokasi dalam frame!
Hahahahahahaha (ketawa jahat)
Selepar cam ni haa.
Cantek memang cantek, kat ruma ni ada dua selepar macam ni.
Takkan nak beli lagi?
Fikirlah lagi ni.
Buntu buntu buntu lerrr sesangat~~~
Baik beli kasut. Or flat shoes ker!
Okey la sikit, boleh bawa pergi turun kerja kan.
Kan kan kan kan kannnnnn!

What do you say? Hahahahaha
Okey! Peace. Ayukk kita joget sesama yukkk pagi2 begini. RARRRWW!!


♥ hidup ini indah tapi tak seindah surga. ingatlah Allah sentiasa ada untuk kita. Amin :') ♥