My photo
Malaysia
Having a great name is wonderful feelings i ever had. Nurul Emildza Binti Jaya. Born on May 1991. Live at Kuching Sarawak. Borneo blood. Mix bidayuh malay. Having a suck life but still make it wonderful. No one knows what she's feelings until they know her. If they know. If only the knew the truth. But not inside. the best word for describe her " AKU TABAH BERJALAN SEMBUNYIKAN HARAPAN..." - xoxo

23 June 2012

Kisah SI jannah ni!

Suka tak lagu dalam blog Emel?
Dapat dari BLOG member blogger gak.
Susah giler nak cari lagu ni.
Cause Emel try chat box member blogger tu dia tak reply.
Aleh2 Emel cari sendiri. 
So AWSOME!
Lirik dia memang terbaik la setakat ni bagi EMEL.

Jarang jugak dengar nama NUR JANNAH ALIA ni.
Dia yang bawak lagu ni.
Sweet jgak la. Suara dia comel kan?
Search je nama dia kat you tube.
Tak banyak sangat lagu dia ada.
Yang ni je lagu asal dia.

Tak dapat kalahkan NAJWA LATIF laa.
Tu memang idol setiap insan diluar sana.
Nak jugak aku dengar sendiri Si JANNAH ALIA ni bawa lagu ni.
Susah gak cari lagu yang memang dia sendiri bawa.
Yang ada pun, naa artis tah popular ke tak letak video sendiri.
Suara pun sama je Emel dengar.
Tapi okeyla, SUARA KORANG MANTAP! 
Suara Emel takla SEMANTAP KORANG! SALUUTTEE!

Memang tertarik la dengan suara si JANNAH ALIA ni.
Mana ko dapa suara cam ni ek??
Ni mesti makan ASAM banyak2 tak? 
Gurau je la kawan. (kalau jannah baca ni terbang gak kepala Emel)

Apa2 pun, Emel doakan semoga berjaya kat JANNAH and all vlogger!
Terima kasih hiburkan bakat korang.
dan sudi kongsikan bakat yang korang pendam kan.
Tak dapat jadi penyanyi cukupla sekadar orang ramai kenal dan minat.
Okey geng VLOGGER? Peace kat korang. :D


Salah satu part dalam lirik lagu ni paling Emel suka. :D



♥ hidup ini indah tapi tak seindah surga. ingatlah Allah sentiasa ada untuk kita. Amin :') ♥