My photo
Some days are just bad days, that's all. It's sad to know I'm done. Tears come from the heart and not from the brain. The good times of today, are the sad thoughts of tomorrow. Let my soul smile through my heart and my heart smile through my eyes, that I may scatter rich smiles in sad hearts.... - emildzajayy

22 June 2012

Kisah LIPAS!

Pssstt... Emel tak leh tidur ler kengkawan. Ermm nak share satu cerita kat korang. Itu pun kalau korang sudi baca. Baca lah yeee. Bukan KISAH JIWANG atau KISAH KUAR AIR MATA ke apa. TOKSAH NAK MENJIWANG malam ni! Ni nak kata kisah LUCU pun tak kot. Saja je, bagi penuh blog emel ni! Macam boring je tengok takde entri baru. :D

Ermm peristiwa ni baru je jap tadi. Hahahahaah Macam ni. Tengah dok asyik tengok tv, emel dan adik kena serang! Tau ker benda pa yang menyerang kami? SEEKOR LIPAS BESAR YANG BOLEH TERBANG! Tah mana datang LIPAS tu tetiba je ziarah kami yang tengah dok sibuk melayan TV! HAIISSSHHH! Apalagi, lintang pukang la kami lari kuar dari bilik TV! Hahahaha Adehh.

Euwww! Banyak-banyak binatang ker, serangga ker, benda paling emel alah ni laa benda terbang2. Lebih-lebih lagi LIPAS! Mana tak nya, pernah satu kali tu boleh agi LIPAS tu merayap dalam BAJU! Ya ALLAH! Mana tak termuntahnya bila tengok dia dalam baju sendiri! Seminggu emel TRAUMA taknak baring, duduk kat bilik tv rumah!

Satu malam tu kan. Emel lepak dengan dorang mami, plus adek2 emel yang lain. Tengah syok berborak sambil makan-makan benda ringan, emel letakkan makanan emel kat meja. Tanpa tengok makanan tu, emel ambik je la. Aleh-aleh LIPAS siap agi duduk tersenyum tengok emel. Mana tak kecoh bilik tv, dengan makanan yang bertaburan agi. Hahahaha

Tipula kalau rumah korang takde LIPAS! Lipas tu datang tak semestinya rumah kita kotor ke apa. Cuma dia memang wujud pun. HAHAHAHA! Tengok rumah OGGY. Ada juga kan LIPAS. Siap di bagi nama lagi. MARKY JOEY dan DEE DEE. DEE DEE paling comei laa! :D Hari-hari OGGY dan JACK try nak bunuh dorang. Masih jugak hidupkan. HAHAHHAH

Terbaikla KARTUN OGGY! Memang favourite emel dari dulu lagi. Kalau di bagi peluang tengok kartun tu tiap2 hari pun sanggup! Tapi memang pun emel tengok tiap2 hari. HAHAHAHA

OGGY AND THE COCKROACHES


PAKWE BARU AKU! AUMMM! :D


♥ hidup ini indah tapi tak seindah surga. ingatlah Allah sentiasa ada untuk kita. Amin :') ♥