My photo
Malaysia
Having a great name is wonderful feelings i ever had. Nurul Emildza Binti Jaya. Born on May 1991. Live at Kuching Sarawak. Borneo blood. Mix bidayuh malay. Having a suck life but still make it wonderful. No one knows what she's feelings until they know her. If they know. If only the knew the truth. But not inside. the best word for describe her " AKU TABAH BERJALAN SEMBUNYIKAN HARAPAN..." - xoxo

27 June 2012

Kisah kami semua yang terakhir.

Kisah terakhir ker? Rasa nya bagi Emel memang terakhir kot. Sebab pas ni, INSHALLAH kalau takde hala melintang Emel tak jejak kaki lagi kat POLI. Yela kan dah tamat study. Tinggal nak grade je okey? WAH! SOMBONG JE BUNYI. Takde laaa. T korang pelik pulak kenapa mesti kisah terakhir kan. HAHAHA

Sepanjang Emel habiskan masa dalam seminggu ni, di sebab kan minggu LAST dah. Minggi FINAL orang katakan, Emel sempat gak dengan geng-geng Emel g jejalan pusing satu tempat study Emel. Yela pasni mana ada lagi macam ni. Rindu plak bila dah satu kawasan kami ronda sampai maghrib. Tengah kepoh-kepoh jejalan, sibuk gak ambik gambar. Ala buat kenangan. Nanti payah nak ambik agi, tunggu KONVO lama lagi. Tahun depan tu. HAHAHAHA

Banyak gak gambar-gambar yang terhasil MELALUI hanphone2 canggih geng2. TAK PAYAH NAK PAKAI CAMERA SANGAT! Guna handphone tetap lawa. Kalau dah tetap EDIT gak. BAIK TAK PAYAH kan. HAHAHHA (oopppsss Jangan terasa) Emel mengaku pa salu edit gambar. Bagi kasi CANTEK LAGI MAAA. (gedik-gedik sambil taip dengan wajah yang happy).

Memang akan merindu la tempat Emel study ni. Lebih2 lagi bila kita banyak kenangan yang sukar nak dilupa. Dengan member, dengan adik2 yang dikenal, dengan ehem-ehem (opppsss mara suda). Takde laa. Dengan member laaa kebiasaan. (tolong saya perlu cover ker?hipokrit nyerr)

So ni lah semua gambar2 yang dah di pilih dan terpilih sehinggakan kami memerlukan seseorang yang memang kebetulan tengah melepak kat sana gak minta tolong ambik gambar kitaorang BERENAM INI.  
Ni lah wajah kesayangan hamba. HAHAHAHHA sorila, Emel terlampau MENGGEDIK KAT SANA. Sebab Emel je YANG PALING MUDA. Dorang Semua akak2 daa. :D


Pasti Emel akan merindui semua ni. Tengok macam2 je ragam yang ada. Hahahaha


Kami memang KANAK2 RIANG ek? Taklaa. Memang dah begini.


Wah! Buat wajah GEDIK la Emel kat sana. Ni akak2 yang rapat dengan Emel. :D


Kak Lala dan Kak Wawa. The best sis EVER! Selain adek angkat tersayangku SHA! Dorang penyeri pelawak pembuli penyindir semua la dorang! Tapi BAIK OKEY! :D


LAST SEKALI, Ni la Emel. Emel tak cantek, tak lawa, tak GORJES macam perempuan lain. Tak tau la kalau beruntung dapat Emel ke tak. Sebab Emel suka buat kesalahan yang boleh buat hati sendiri yang luka.  Sebab nak jaga perasaan semua. (menulis sambil teringat seseorang..dah2 out2..t membebel pulak)

So sampai sini je la kisah kami semua. Kalau ada lagi Emel update kan okey. Suka kerr? Macam tak? Macam boring je? EK? Cam mana Emel nak tau korang boring ke tak ye? :D PEACE SEMUA! 

Buat semua akak2 yang masih lagi study, sebab dorang semua INTERGRASI melainkan KAK LALA DAN KAK WAWA. Emel ucapkan selamat maju jaya yeee. Emel tau korang boleh buat nanti. JUMPA KAT KONVO ye akak2 semua. Sayang korang! :D

♥ hidup ini indah tapi tak seindah surga. ingatlah Allah sentiasa ada untuk kita. Amin :') ♥