My photo
Some days are just bad days, that's all. It's sad to know I'm done. Tears come from the heart and not from the brain. The good times of today, are the sad thoughts of tomorrow. Let my soul smile through my heart and my heart smile through my eyes, that I may scatter rich smiles in sad hearts.... - emildzajayy

18 June 2012

Kisah baru ye kawan-kawan

Bukak buku baru. Betul ker nak bukak buku baru ni? :')


Maaf beberapa hari ni aku kena off dulu memblogging sampai ada yang cari blog aku ni dlm page blogger. Ada masalah sikit. So from now on, we start our new chapter. Takde nak SHODEH2 lagi. Hahahahaha hidup ni cuma sekali je. So hargai peluang yang ada. Aku dah selesa begini. Selesa sesangat (perut bergendang menandakan nak mamam la ni tapi still gak buat entri baru)

Entri kali ni KISAH BARU. Apa korang buat dalam sati minggu ni? Ada tak yang PUTUS CINTA? Tengah FRUST? Ada tak? Kalau ada, meh sini aku CILI2 KAN! Hahahahaah (nak marah orang sendiri tengok dulu) Betul pa, tipu kalau kita nak lupa semua. Apa2 pun KITA ENJOY!! Umur muda lagi hargailah baik2 ye. Peluang ada tu, bangkit diri untuk jadi yang terbaik. Motivasikan diri selagi mampu. Macam yang aku buat selama ni. (even jiwa raga terSHEKSHO!!) hahahaha ITU UNTUK KEBAIKAN.

Apa korang rasa dengan kehidupan korang sekarang? Okey? Baik? Terbaik? Bahagia? Ermm kalau aku, okey je kot. Yela, sejak akhir2 ni selalu je sakit dada kan. K.O je tak WEYY! (kang betul baru tau) Hahahaha Takde laa, aku gurau je. Lama dah tak gurau dengan AHLI BLOGGER TERSAYANG AKU SUMA. Korang sihat ke tidookkk?? :D

Macam mana dengan FOLLOWER? Ramai dah ker? Aku setakat ni nak cari lagi laa. Bab ramai yang mencari jugak. PUIIIII (macam la retis nak dicari orang) HAHAHA Ala santai jak laaa.

Lupa satu benda, bagi yang tengah SHODEH tu, MEH SINI TENGOK BLOG AKU. Aku bagi lagu peneman di kala sunyi. Sengaja jugak aku letak suma lagu cam ni. Buat bangkit semangat. (bukan nya bangkit, melemah dan menangiskan lagi laaa) HUHUHUHUHU

Apa2 pun, ni je idea aku ada masa ni. Tak tau nak gtau apa lagi. At least aku share sesuatu, bab rindu sangat kat blog ni. Nak cari member2. Ada ke yang sudi nak berkawan dengan saya ek? Meh sini.. Saya jadi rakan yang sedikit gedik untuk korang. HAHAHAHAHAHH~~

Nak pesan lagi, sekarang hidup ni payah. Untuk menghappy kan diri senang je, buat kueh kat dapur bagi hilang boring! HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH (ketawa jahat) PEACE ALL!!


Aku sedekahkan senyuman yang memaksa diri untuk senyum. HAHAHAHAHAHA! Thanks untuk korang yeee sebab asyik tanya mana pergi blog aku ni. MAAF SESANGAT. PEACEE! :'D



♥ hidup ini indah tapi tak seindah surga. ingatlah Allah sentiasa ada untuk kita. Amin :') ♥