My photo
Malaysia
Having a great name is wonderful feelings i ever had. Nurul Emildza Binti Jaya. Born on May 1991. Live at Kuching Sarawak. Borneo blood. Mix bidayuh malay. Having a suck life but still make it wonderful. No one knows what she's feelings until they know her. If they know. If only the knew the truth. But not inside. the best word for describe her " AKU TABAH BERJALAN SEMBUNYIKAN HARAPAN..." - xoxo

10 May 2012

Temu janji yang tak dirancang


Pergghhh!!! Ni lembu bikin kami gelak sepanjang perjalanan ke poli! Sapa punya lembu laaa terlepas ni oii!!!! HAHHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAH!!


Temu janji tak dirancang? Iyala, kuar tiba2 lagi. Dah tak dirancang. Ala, kuar g POLITEKNIK KUCHING SARAWAK je laa. Nak urus asrama untuk short sem ni. Baik urus awal, at least tak terburu-buru sangat. Tapi! Ni buat kami sesal sesangat! Ada ker patut, jabatan kos kami tak hantar lagi nama yang nak ambik SHORT SEM! Punyala geram sesangat! Yela, ingatkan boleh urus hari ni semua pasal asrama, dapat kunci bilik, langsir pa suma. Aleh-aleh, kena pegi esok lagi! UIH! Ingat minyak kereta tu pakai air ker? Nak tak nak dengan wajah slumber kami g angkat barang yang dah di bawa, simpan je la kat bilik member sendiri! HAHAH



Beres je semua keja, apa lagi jalan la!!! KAK WAWA DRIVE LA KETA!!! HAHAHAHA


Tiba2 je nak tengok dress!! Tah siapa punya idea ajak g butik jap. Tengok dress, aku ni dah orang bawa, aku ikut je! HAHAAH JANGAN MARAH LA KAK WAWA DAN KAK LALA! :D Yela, dah dorang je tau hal2 beli dress cenggini. Aku? Jarang nak beli yang macam tu. Ada pun, tu haaa tak di pakai pun! Yela, kalau ada event senang sikit nak pakai yang macam tu. Ada satu dress tu aku suka tengok, sebab warna dia! HAHAHA


Hahahahahah lawa kan?



Ni adegan akak2 ku membelah belah, Buat-buat tengok ker buat-buat beli ni? ahhahaha

Dah penat berjalan pusing-pusing tengok baju, tetiba je KAK LALA ajak g makan. Apa lagi, tempat favourite orang cakap. Belok terus pergi PAPADOME!! HAHAHAAH~~ Ayam penyet satu!!! :D


Kak lala ambek gambar ni! Thanks kak! Cantek lerrrr~~~ aku kat mana ni? Kat mana lagi kalau tak PAPADOME! hahahahah Peace jangan jeles!! =P


Hehehehehehe saya teramat kenyang sebab makan ni semua!! WEEEEEEE in love with PAPADOME! Tempat aku dengan dia pernah melantak satu ketika dulu juga! hahahahahahahahahaha

Walaupun hanya 3jam je masa kami kuar, at least aku lepas tekanan dengan dorang. Buat aku happy. Bagi aku gelak. ERK? Sapa yang buat lawak sebetul nya tadi akak2 ku sayang! HAHAHHAA ni akak tersayang aku. Waktu aku sedih pun tetap ada bagi semangat! Love you guys! You guys ROCKSS!!!!


WITH LOVE NURUL EMILDZA BINTI JAYA


MISS HIM SO MUCH!! MAR

♥ hidup ini indah tapi tak seindah surga. ingatlah Allah sentiasa ada untuk kita. Amin :') ♥