My photo
Some days are just bad days, that's all. It's sad to know I'm done. Tears come from the heart and not from the brain. The good times of today, are the sad thoughts of tomorrow. Let my soul smile through my heart and my heart smile through my eyes, that I may scatter rich smiles in sad hearts.... - emildzajayy

05 May 2012

BAI BAI SAYANG :'(

Hari ni tepat jam 9 fligth dia balik. Saya pasti rindu dia sangat-sangat! Jaga diri kat sana. Walau kita dah tak macam dulu, tapi saya tetap tunggu awak sampai bila-bila. Kita berpisah ada sebab. Kalau boleh, saya nak awak balik dalam hidup saya. Tapi tu mustahil. Saya hanya mampu tunggu awak. Saya akan ingat segala kenangan kita kat sini. Banyak sangat kenangan dah awak bagi kat saya. Macam mana saya nak mula hidup baru? Saya hidup dalam kenangan awak sekarang. 


Dulu selalu kta berdua menyusuri jalan2 waterfront, pasar, padang merdeka, naik skuter sama-sama. Makan sama-sama kat tun jugah. Beli baju sama-sama kat parkson, sarawak plaza, spring, macam mana saya nak lupa tu semua? Awak lah teman saya pegang tangan kalau nak lintas jalan. Awaklah teman saya pergi wayang. Sekarang? :'( saya rindu tu semua awak. Awak tinggalkan saya jaoh dah. Last day awak balik pun saya tak jumpa. Awak sempat call je bagi tau "b balik dulu ye, jangan la menangis sayang" sapa tak menangis? Kalau awak je yang selalu kat fikiran saya selama ni. Kalau awak je yang selalu kat depan saya selama ni. Selama setahun kita lalui hidup bersama. Amat perit rasa awak pergi dari hidup. Pergi terus dari hidup. Saya sayang awak sangat-sangat!! :'(


Saya tetap tunggu awak kat sini. Biarlah saya lalui hidup saya sorang-sorang. Yang saya tau saya sayang awak sampai bila-bila. Simpan cincin kita, itu je lambang cinta kita selama ini. I LOVE YOU FOR A THOUSAND MORE B!! :'(((





SELAMAT TINGGAL AWAK :"(




♥ hidup ini indah tapi tak seindah surga. ingatlah Allah sentiasa ada untuk kita. Amin :') ♥

No comments: