My photo
Some days are just bad days, that's all. It's sad to know I'm done. Tears come from the heart and not from the brain. The good times of today, are the sad thoughts of tomorrow. Let my soul smile through my heart and my heart smile through my eyes, that I may scatter rich smiles in sad hearts.... - emildzajayy

01 January 2012

HAPPY NEW YEAR~~


happy new year kepada semua warga blogger!harap azam baru korang tahun ni tercapai.berazam elok2 yaaa....!!!!hahahahahahah~~~

Apa2 pun, taun ni aku new year tak sorang2!even new year taun ni dorang family semua sibuk hal masing2.tapi aku tak keseorangan okey.ada jugak teman aku nihaa..~thanks ya syg..akan saya ingat semua ni.taun last kita bersama, nanti da balik, jarang suda mau jumpa2 daaa..hanya hp jadi penghubung kita and kalau ada jodoh, inshaallah, adalah kad jemputan.wah!!!!azam kaa???hahahhaa

btw, ni taun kedua aku jadi ahli blogger.hahahha!! peace all~~~ =D
♥ hidup ini indah tapi tak seindah surga. ingatlah Allah sentiasa ada untuk kita. Amin :') ♥

1 comment:

farahh said...
This comment has been removed by a blog administrator.