My photo
Some days are just bad days, that's all. It's sad to know I'm done. Tears come from the heart and not from the brain. The good times of today, are the sad thoughts of tomorrow. Let my soul smile through my heart and my heart smile through my eyes, that I may scatter rich smiles in sad hearts.... - emildzajayy

14 June 2011

bila kita rasa kehilangan sesuatu..

aku tak tau, aku tak faham.. apa sebetul2 nya terjadi antara mereka.. sehingga aku terlibat sekali.. ya ALLAH, aku rasa seolah-olah aku penyebab atau sebaliknya.. aku sayang dia, aku sayang mereka.. tapi aku takde pilihan lain..

kenapa dia block kan aku dalam FB?? apa salah aku?? aku marah dia? aku kutuk dia? aku benci dia? atau aku penyebab mereka jadi cam ni???

dua insan yang telah buat macam ni.. selepas ini, apa akan jadi aku pun tak tau..




KENAPA ADEK BLOCK AKAK?? AKAK BUAT SALAH KAT ADEK?? kalau ada, akak mintak maaf.. beberapa hari ini akak carik adik. akak rindu.. :') walaupun kita tak rapat.. tapi akak bnyak tau pasal adik.. akak jatuh cinta kat adik first time adik tegur akak kat FB.. akak tau adik, adik angkat dia. akak nak kenal rapat.. tapi takpelahh, mungkin akak ada buat salah kann.. AKAK REDHA SEMUA NI.. mungkin ada hikmah disebalik kejadian kan..

kenapa AKAK teringat kat ADIK 2,3 HARI NI.. akak tertanya2.. kenapa ye dek?? akak cuba nak cari no phone adik.. tapi akak takut.. akak boleh tengok blog adik jee.. :'( apa salah akak dek?? ermm... akak nak tau sangatt..

kalau boleh, akak nak je mention nama adik kat blog ni.. tapi akak takut, adik marahh.. boleh akak tau sebab adik napa block akak dlm FB?? KALAU ADIK DAH SEDIA NAK BAGITAU, CARI JE AKAK. AKAK ADA.. SENTIASA ADA... AKAK TAKNAK BERMUSUH DEK. AKAK TAKNAK AKAK BENCI ADIK TANPA USUL PERIKSA.. AKAK NAK TAU SEMUA.. AKU TERINGA2 KENAPA ADIK BUAT MACAM TUU.. :')


* akak mintak maaf kalau komen blog adik.. akak cari adik.. :') *
♥ hidup ini indah tapi tak seindah surga. ingatlah Allah sentiasa ada untuk kita. Amin :') ♥

4 comments:

farahh said...

ada hikmah di sebalik kejadian. ko sabar jak. (:

nurul emildza bt jaya said...

iyaaaaa.....................

shahiochae cheekhoodook said...

akak???shahi kna xplain somthing.. :)

nurul emildza bt jaya said...

apa dia dek?? akak nak tauu.. gtau je lahh. akak sedia.. =)