My photo
Some days are just bad days, that's all. It's sad to know I'm done. Tears come from the heart and not from the brain. The good times of today, are the sad thoughts of tomorrow. Let my soul smile through my heart and my heart smile through my eyes, that I may scatter rich smiles in sad hearts.... - emildzajayy

20 April 2011

peace, love, happiness

hahahahaah... SUMPAH! takde idea masa ni.. aku post je apa yang aku nak post je lah. hahaah!!

* rilek jee ari ni, mana de kerja.. g pun, bos takde kat opis, so enjoy la dulu.. tunggu mesej dia gak.. yela, sebok dengan keja.. mana da msa nak mesej.. tengahari je tadi mesej kat aku, pesan jgan lupa makan.. eheheh terharunya... lau la ada BF yang bleh care dgn aku mcm dia.. wahh!! best! hahaha

*kitaorang dah ok dah.. tak gado2 lagi.. yela, aku pun dah tak sanggup nak buat dia macam tu.. merayu jee.. cari lah.. terseksa jiawa raga!! aku pun sama gak. HAHAH!! kasihan kamuu! peace!! mel tak bermaksud nak buat mcm tu. HAHAH!!

* apa2 pun, aku sayang kat dia.. tak nak kehilangan dia... banyak sangat kenangan lahh... walaupun tak jumpa sem ni.. takpeeee... HAHA!! aku sayang dia. tu jeee..... PEACE!! and BYE!!! mmuuuaaahh!!! hahaha
♥ hidup ini indah tapi tak seindah surga. ingatlah Allah sentiasa ada untuk kita. Amin :') ♥