My photo
Malaysia
Having a great name is wonderful feelings i ever had. Nurul Emildza Binti Jaya. Born on May 1991. Live at Kuching Sarawak. Borneo blood. Mix bidayuh malay. Having a suck life but still make it wonderful. No one knows what she's feelings until they know her. If they know. If only the knew the truth. But not inside. the best word for describe her " AKU TABAH BERJALAN SEMBUNYIKAN HARAPAN..." - xoxo

20 April 2011

peace, love, happiness

hahahahaah... SUMPAH! takde idea masa ni.. aku post je apa yang aku nak post je lah. hahaah!!

* rilek jee ari ni, mana de kerja.. g pun, bos takde kat opis, so enjoy la dulu.. tunggu mesej dia gak.. yela, sebok dengan keja.. mana da msa nak mesej.. tengahari je tadi mesej kat aku, pesan jgan lupa makan.. eheheh terharunya... lau la ada BF yang bleh care dgn aku mcm dia.. wahh!! best! hahaha

*kitaorang dah ok dah.. tak gado2 lagi.. yela, aku pun dah tak sanggup nak buat dia macam tu.. merayu jee.. cari lah.. terseksa jiawa raga!! aku pun sama gak. HAHAH!! kasihan kamuu! peace!! mel tak bermaksud nak buat mcm tu. HAHAH!!

* apa2 pun, aku sayang kat dia.. tak nak kehilangan dia... banyak sangat kenangan lahh... walaupun tak jumpa sem ni.. takpeeee... HAHA!! aku sayang dia. tu jeee..... PEACE!! and BYE!!! mmuuuaaahh!!! hahaha
♥ hidup ini indah tapi tak seindah surga. ingatlah Allah sentiasa ada untuk kita. Amin :') ♥