My photo
Malaysia
Having a great name is wonderful feelings i ever had. Nurul Emildza Binti Jaya. Born on May 1991. Live at Kuching Sarawak. Borneo blood. Mix bidayuh malay. Having a suck life but still make it wonderful. No one knows what she's feelings until they know her. If they know. If only the knew the truth. But not inside. the best word for describe her " AKU TABAH BERJALAN SEMBUNYIKAN HARAPAN..." - xoxo

06 March 2011

imbasan masa SEM 3. HAHAHA!!

tibe2 je ase nak post pict ni, cos pict ni taun lepas ambik.. korang tak rindu keerr??? hahahah da gak kenagan kita kuar ramai2 ambik borang bukak niaga kita.. last2 menang gak kita ehh. hahah!! lucu lahh, bula teringat balik masa ni.. rela korang bermepit kat belakang!! tahnks to BAYANI, cos teman kan kita pegi.. and yang gak .. semata2, nak hantar borang L.I untuk EMMA dgn EMEL kan.. hahah !! lucu laaa..... nasib bek tmpat ayah BAYANI masih boleh trima budak PRAKTIKAL. hahahahah memang rezeki kita lah EMMA kan.. hahahah !! =D


<----------------- maseh ingat agik sik dengan foto tok?? wahai member2 kuuuu...??? hahahah foto kat umah BAYANI.. last day SYAWAL, kita ngabis KUIH sidak nak?? hahah!! lucu ehh. kotan lapar, umah bayani jadi santapan tempat untuk makan... tol sik??? hahaha




KURANG HAJAR ada jak upa ku kat sia!!! hahahah !! apa2 pun, pict kita semua adaaaaaaa!! hahahah lawak eh muka ku di sia!! nak ku sik upload syg!! kah kah kah!!!


4 perempuan yang ayu!! <------ AYU KERR??? hahahah!!! apa rasa korang?? hahaha !!




sempat juak hooo... masok cam ku juak keta si BONG tok!! mun sekda BONG, sik begerak kita koh. hahahah !! tol sik?? BONG juak susah.. ayoo, bawa manyak gadis woo !!! FEMES NYA OII!! hahah


BANGUNAN PA BELAKANG TAKORANG ????!!!!! PULLMAN!! puiihh !!! tyme nak g siney tok tek ?? ambik borang untuk RP kita nak ?? ahhahah !! =D sempat juak !!


EMMA!!! mun pat makan , makan jak !! waima jam dah aher!! maka dah nak masok kelas, maseh juak gago kat luar! AKU TAK PAHAM BETOI LAH!!! hahahaha !! makan2 !!!

+ hahahahaha ni je lah yang dapat ku kongsi kat korang!! lau rajin nak komen, komen je lahh.. ahhahaha benda ni tiba2 je ada dlm folder aku.. tu yang aku post terus!! hahaahahha +
♥ hidup ini indah tapi tak seindah surga. ingatlah Allah sentiasa ada untuk kita. Amin :') ♥

4 comments:

nor netty said...

indu ngn takowg eh.. huhu..

nurul emildza bt jaya said...

hahaahahah yekerr????? meh kuar.. ahhaahah

nor netty said...

hehe.. lak ms dftr.. kuar sma.. haha..

nurul emildza bt jaya said...

haahahha ok set!! nohal! ahahah!!