My photo
Malaysia
Having a great name is wonderful feelings i ever had. Nurul Emildza Binti Jaya. Born on May 1991. Live at Kuching Sarawak. Borneo blood. Mix bidayuh malay. Having a suck life but still make it wonderful. No one knows what she's feelings until they know her. If they know. If only the knew the truth. But not inside. the best word for describe her " AKU TABAH BERJALAN SEMBUNYIKAN HARAPAN..." - xoxo

18 November 2010

telatah di hari raya haji ... ~~~

 c kecik yang paling ngegeh skali di umah !! ahhaha my lil sis, aina sofiya ~~
 wahahahha, tah, tiba2 bapak ku stop, rupanya, nak bik pict jak . ahahha ~~ LOL
 pak, pinjam NIKON ktk !!!
 lalalallalallllalalla ~~ hahhahahah i love herrr ~~
 peace !! nak singgah rumah nanny !!! ~~~~
 wow !! HOT !! nanny's daugther !! WAN SYAQIRAH KEILINA ~~
 NUR EZZZATI, my aunt ... ~~~
 hahhahaha, sempat juak ambik pict ..
 syaqirah n ezzati, 2,2 mak cik aku . cayak sik ??
 ahahhahah, love themm ~~~
akibat, tekemeh lam suar, kan dah tuka baju .. oo nasib cantek ! hahahah ~~~

♥ hidup ini indah tapi tak seindah surga. ingatlah Allah sentiasa ada untuk kita. Amin :') ♥

14 November 2010

semalam di hostel, really2 miss it ~~~

 gila !!! aku nak blajar benda tok setengah mati !! teori nya semua fakta beb !!
 even tengah study,bilit menamboo coz packing barang .. bah, cek out ya after exam .. ahhaha !!
 no bilit sma ngan alamat rumah .. ney ya !! ahhaha
 sory, tmpat aku berselerak, biasalah, dah nak abis sem + pack brg utk pulang .. haha
 kesian, smpey tergurin2 kotan study . hahaha ~~~
 wahahaha, koleksi dalam bilit aku .. rumat aku punya pasal !! hahaha !! jgn marah ye fiza ~~
 yahhh !! MERDEKA !!! mestilah, dag abis exam bahh !! so time to pack barang !
 emmaa !! kau buat apa ma ???? ikat2 gia !! ahhaha
pemalas !! kotan aras 4 .. malas nak turun nait . wahahah !!
 hati2 ma, jgn sampey tgugokk . hahaha ~~
 eee, kosong bilit kak kemasss .. eheheh !!
 ya ALLAH, pa tok ??? dh cam guni jak !!
 aiii net, dalam bekemas sempat juak pgg hp ??? hahah !!
 waahhhhhhhhh !! barang ka sampah ya ???
 menanti kedantang parent yang akan menjemput, bancerr palak !! depan surooo x pakey tudung !! gney ya !! hahahaha ~~~
 ngegeh ta 2 net ya !!


 ngeeeeee ~~~ sma2 menanti untuk pulanggggggg !!!

 pat begambar mo 1 takorang !!!!!

time2 tok la cdak nak pogging !!! geram ti ! dh x nyaman bau !!

♥ hidup ini indah tapi tak seindah surga. ingatlah Allah sentiasa ada untuk kita. Amin :') ♥

07 November 2010

aku teringin nak makan KFC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wahahahahaha !! baruk marek ku makan bnda tok, dah ingin balit .. alahaii !! waaahhh, nk mkn laaa !! kfc2 !! bg aku ckit kfc bahh !! aku mau ! ahahhaaah ~~ siapa2 yang rs bemurah hati, brik lah kfc kpd kuu ~~ wahahahaah !!

♥ hidup ini indah tapi tak seindah surga. ingatlah Allah sentiasa ada untuk kita. Amin :') ♥

04 November 2010

when i c them palying the guitar i think that ???? SENI !! oppss !! hahaha



ahahahaha saja jak nak post pict org main gitar .. suka tengok tp x pandey main .. hahahaha !! LOL!!



look like unmatured , but terror play the guitar .. huhhh !!  hahahhahaha percaya sikk ???? haha


mia her name ... bleh tahan juakk . hahahaahh love the way her play that guitarr ... ~~
capture 4 this pict rugged !! ahahaaah !! not the playerr .. hahahaaahahaha


holly miranda .. wahhh !!!!!!!!!!!!! she's cOOLL .. i thinkk !! ahhaaah !! 

test .. test .. tes .. 1, 2, 3 ~~ ohh ok, can i play ?? hahahha !! stedeyy la guitar u ttuuu . ahhah !!

yeeee yeee !!!! sing with me guyysss !!! r u ready ??? hahhahahahahhhaha !!



♥ hidup ini indah tapi tak seindah surga. ingatlah Allah sentiasa ada untuk kita. Amin :') ♥

03 November 2010

c ngegeh aina sofiya !!!!

amek tiut sik ???? nak2 ??? tuwija my adekk !! aku gik lom gago nak k tudung, p nya ?? wah2 ... hahahah !!

hahahahhhha tengok kuku nya lok ??? eee, geram na ku nga .. tuwija nya nang kakan2 .. ahhhahah !!!

hahahaaah my lappy, x alah2 nya kacooo !! hahaha !!hisshhh !!

newspepaaaa . bak kata aina .. ahahaah !! nya mok blja kata nya ... hahahha !!! bgus2 !!!


♥ hidup ini indah tapi tak seindah surga. ingatlah Allah sentiasa ada untuk kita. Amin :') ♥

02 November 2010

+ addict bila tengok pict cantekk +

ahahaahahahah !!! andai kata aku jadi fotografi, nun semua pict2 yang ku putit kat web utk tontonan umum !!
indah x ?? indah + permai + damai !! aku mok diam ctok !! bleh ?? hahahha !!
mashALLAH !! inilah kuasa ALLAH S.T.W !!! aku suka !!
wahhh !! cantekkk !!
ermm !! nak g ctok lahh !!

wahhhhhhhhhhhh !!! indah nyaaa !!!!
bes !! ambik gmbr smbil tengok kekuasaan ALLAH !!! eheeeheh =)

♥ hidup ini indah tapi tak seindah surga. ingatlah Allah sentiasa ada untuk kita. Amin :') ♥

= imbas kenangan keluar bersama =


=vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv=
wahhhhh, pg tengok wayang kat spring .. nang bessss !! 3D pok !! cm real jakkk !! sp x gila nga ?? ahhaaaha aku n nettyy .. ~~~

wahahahaha, speak yang paling canggih ku pakeyyy ... maok ka ?? ku brikkkk !! ahhaahahah


im miss whateverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!! 4 me its ROCKKK !!! love itttttttt !!
mmuuuahhh !!!! i loveeeeeeee WAYANGGG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 ema bujatt !! aku nyaman ambik pict sorg, nya gago juakkk !! hahhaah !!
ehh ?? cam dalam poster juakkk !!
wahhhhhh !!!!!!!!!! bes gilerrrr !!!
sah2 aku tok kaki jalan !!! haahahaahah !!!
=vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv=

♥ hidup ini indah tapi tak seindah surga. ingatlah Allah sentiasa ada untuk kita. Amin :') ♥