My photo
Some days are just bad days, that's all. It's sad to know I'm done. Tears come from the heart and not from the brain. The good times of today, are the sad thoughts of tomorrow. Let my soul smile through my heart and my heart smile through my eyes, that I may scatter rich smiles in sad hearts.... - emildzajayy

10 January 2010

Cara hilangkan tarikh kat atas post title


Assalamualaikum dan hai.
Kali ni entri pasal macam mana nak hilangkan tarikh kat post.
Aku pernah buat la sekali dulu.
Tapi sekarang malas lak nak buat gitu.
So ni cara-cara nya.

1. Dashboard > Design > Page Element  (Layout)
2. Dekat bahagian blog post tu, korang klik edit

Nanti dia kuar macam ni ;


3. So yang kat anak panah tulis untick tu, jgn lak korang tick.
4. Lepas untick, korang save la terus.

DONE! Selamat Mencuba !! :D





♥ hidup ini indah tapi tak seindah surga. ingatlah Allah sentiasa ada untuk kita. Amin :') ♥

No comments: