My photo
Malaysia
Having a great name is wonderful feelings i ever had. Nurul Emildza Binti Jaya. Born on May 1991. Live at Kuching Sarawak. Borneo blood. Mix bidayuh malay. Having a suck life but still make it wonderful. No one knows what she's feelings until they know her. If they know. If only the knew the truth. But not inside. the best word for describe her " AKU TABAH BERJALAN SEMBUNYIKAN HARAPAN..." - xoxo

10 January 2010

Cara hilangkan tarikh kat atas post title


Assalamualaikum dan hai.
Kali ni entri pasal macam mana nak hilangkan tarikh kat post.
Aku pernah buat la sekali dulu.
Tapi sekarang malas lak nak buat gitu.
So ni cara-cara nya.

1. Dashboard > Design > Page Element  (Layout)
2. Dekat bahagian blog post tu, korang klik edit

Nanti dia kuar macam ni ;


3. So yang kat anak panah tulis untick tu, jgn lak korang tick.
4. Lepas untick, korang save la terus.

DONE! Selamat Mencuba !! :D





♥ hidup ini indah tapi tak seindah surga. ingatlah Allah sentiasa ada untuk kita. Amin :') ♥

No comments: